Rolex

Rolex concurreert met kerstkaarsen met naar vagina geurende kaarsen!

Goop wordt misschien belachelijk gemaakt vanwege zijn wakkere lifestyle-items zoals kaarsen metreplica horloges vaginageur, maar de publiciteit van clickbait-cadeaus heeft het retail-imperium van Gwyneth Paltrow voortgestuwd tot een merk met een waarde van $ 250 miljoen na een financieringsronde in 2018.
Het verwelkomt ongeveer 2 miljoen bezoekers per maand, waardoor het een belangrijk platform is voor partners die het voornamelijk verlichte vrouwelijke publiek van Goop willen bereiken.
De nieuwste partner van Goop is tweedehands luxe horlogespecialist Bob’s Watches, die net op tijd voor Kerstmis een collectie Rolex “Stella” en horloges met speciale wijzerplaten heeft samengesteld.
De collectie is samengesteld door Carol Altieri, mede-oprichter van Bob’s Watches en autoriteit op het gebied van vintage Rolex-uurwerken.
Er zijn 14 horloges te koop vanaf 13 december, voornamelijk kleurrijke horloges uit de jaren 70, die oorspronkelijk alleen in het Midden-Oosten werden verkocht, maar sindsdien favoriet zijn bij verzamelaars.
Ze vormden ook inspiratie voor replica Rolex om in 2021 een brede collectie Oyster Perpetual-horloges met kleurrijke wijzerplaten uit te brengen, waarvan vele in waarde zijn gestegen op de secundaire markt.
Echte Rolex Stella’s zijn zeldzaam en de collectie van mevrouw Altieri zou de grootste selectie zijn die beschikbaar is op de wereldwijde markt, met een totale waarde van meer dan $ 400.000.
Het bevat twee ossenbloedwijzerplaten en een groene diamanten wijzerplaat op witgoud, naast Rolex-cocktailhorloges in zeldzame wijzerplaatvariaties, zoals koraal en ossenbloed, vanaf het niveau van $ 7.000.
“We zien een toename van onze vrouwelijke klanten die op zoek zijn naar investeringen, maar ook in zichzelf investeren voor dagelijks plezier. Deze speciale horloges zullen zeker familieschatten worden die worden doorgegeven aan de volgende generatie”, zegt mevrouw Altieri.
“Met dit in gedachten, vinden we dat deze speciale collectie perfect is voor het rommelpubliek en we zijn verheugd om met zo’n vooruitstrevend merk te kunnen werken.”