Tag Heuer

wat verwacht je in 2016 over slimme replica horloges?

TAG Heuer

Ik ben vrij zeker dat je de trend zelf hebt waargenomen: iedereen rotsen een smart-phone van een soort vandaag. een feit dat opent een interessant nieuw window of opportunity. en tech-giganten als Apple of Samsung hebben al erin getapt door het vrijgeven van de aldus genaamd smart-horloge product. ik denk dat we moeten verwachten te zien replica horloges steeds meer slimme en aangesloten. Wat bedoel ik door dat precies? laat het me uitleggen.
smart horloges zijn in principe mini-computers die verder gaan op je pols. ze zal verbinden met uw smartphone en zal naar uw horloge meldingen voor gesprekken, sms-berichten en sociale media. is er de mogelijkheid om te kiezen voor een armband of riem die gemakkelijk kan worden verwisseld dankzij een slimme kliksysteem.
Ten tweede zullen ze worden verpakt met sensoren geschikt voor het meten van de bloeddruk, hartslag en tellen hoeveel stappen je hebt genomen, omdat je het huis verliet. sterke punt van dit horloge woont in finesse en verfijning. smart horloges zijn blijkbaar een groot probleem, met name omdat de machtige iphone maker met hun appel horloge is toegetreden tot de gelederen. en hier is mijn lijst van horloges waarvan ik denk dat zal een debuut snel genoeg te maken.
neem TAG Heuer bijvoorbeeld. een iconische horloge producent, TAG Heuer is nu al voor het pak met hun onlangs verschenen TAG Heuer slimme horloge, het bedrijf de unieke mogelijkheid op de intelligente horloge maken aangesloten. Ze vertellen je de tijd, datum, maand en jaar, net als een gewone horloge, maar ze komen ook met een twist.
android slijtage (een smart-horloge geoptimaliseerde versie van Android) is aan boord draait, dus dat betekent dat gebruikers in staat zal zijn om wijzerplaten en thema’s te wisselen op grond van een vingerbeweging (onder andere leuke dingen als het hebben van toegang tot verschillende apps). zie ik de toekomst TAG Heuer horloges in staat is met Android wear? nogmaals, ja ik doe.
veel Chinese low-cost slimme horloge fabrikanten zijn in staat om te profiteren van android slijtage geweest en ik zie geen reden waarom replica horloges fabrikanten zou niet in staat zijn om de identieke te doen en blijven de kosten laag te houden. Ook al ben ik het schrijven van al deze artikelen en recensies over replica, ik heb wel een paar gens mezelf en ik raden u aan om ze te mixen samen ook.
maar TAG Heuer is niet het louter Zwitserse horloge-maker die heeft gedept in de steeds groeiende wereld van tech. andere luxe horloge pionier, is Breitling biedt momenteel de exospace B55 aangesloten. de bijna-smart horloge is vooral gericht op de piloten en beschikt over zowel digitale als analoge displays. Nu dit model is niet 100% slimme horloge per zien, maar leent sommige functies en zet ze om fijne gebruik. de B55 maakt gebruik van bluetooth le aan te sluiten op een smartphone, waarmee gebruikers functies toevoegen, zoals het instellen van een tweede tijdzone, alarmen en herinnering trillingen.
TAG Heuer en Breitling zijn niet alleen degenen die de zee├źn van slimme horloge maken hebben gedept. Ik kon echt zie mezelf het overschakelen van digitaal naar analoog op een prachtige Breitling replica en ik hoop echt replicators zal op zoek naar iets nieuws in 2016 te proberen in termen van functies. Hodinkee heeft ook een zeer fijne op zoek naar slimme horloge genaamd de Withings activeren, terwijl movado biedt ook twee modellen, de gewaagde beweging wordt aangedreven door HP technologie.
Ik denk dat in 2016 moet replica fabrikanten echt denken over het opnieuw uitvinden van hun core product door het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. zie ik zoiets als dit wordt toegepast op horloges? Ja, ik doe en laat het me uitleggen waarom. TAG Heuer replica konden worden opgewaardeerd om gebruikers in staat om apps of geopende hotel deuren (zoals de Apple horloge) draaien.
ik zou hier opgewonden, maar ik kan niet wachten om te zien wat horloge replicators komen met de volgende. wat zijn de replica horloges u kijken ernaar uit om in 2016? een van de grootste evenementen in het horloge ter wereld, de Salon International de la haute horlogerie is momenteel aan de gang, die kreeg me mussing over de toekomst van de horloges en de verbeteringen die kunnen komen uit de industrie dit jaar.