goedkoop

herziening van de br01-92: Bell & Ross replica horloges

Bell & Ross replica

gezien het feit dat ze militaire georiënteerd, met een oneven code in plaats van een eigennaam slechts normaal. Ik weet dat ik schreef over dit thema in het verleden, maar vandaag, ik verlang te gaan over deze replica Bell & Ross beoordeling weer, want ik ontvang zo veel e-mails met betrekking tot het. de Bell & Ross replica met de witte wijzerplaat heeft gewoon helemaal verkeerde handen valt – zowel de vorm en kleuren, zoals duidelijk te zien is!
zoals u wel of niet weet, ergens in het verleden, was er een verkeerd formaat Bell & Ross replica in omloop, op slechts 39mm, maar in de latere jaren, kan je alleen maar op zoek naar de juiste 46mm br01-92 (we zullen regeren uit het krijgen van het uit kofferbak aantal duistere karakter, omdat er, alles is mogelijk). kan dit moeilijk te bepalen zijn, maar als je niet in staat om een ​​side-by-side vergelijking te doen zijn.Bell & Ross
algehele kwaliteit horloge
er is geen twijfel over bestaan ​​dat de ‘juistheid’ van replica horloges is van het grootste belang voor iedereen in de markt voor een van deze dingen. zoals met alle horloges, de duivel zit in de details. er is geen twijfel over bestaan ​​dat, is dit zeker te verkiezen boven het horloge constant te stoppen of vallen achter – ik geef het een regelmatige schudden zelfs als ik niet hoeft te – gewoon een macht der gewoonte, maar het werkt al non-stop en doet het goed . Als een van deze gegevens ontbreken, de hele illusie valt net uit elkaar en het is duidelijk dat het een nep. de gangreserve is bedoeld voor het laatst voor een volledige 42 uur, maar ik heb alleen maar een test van 12 in totaal uur gegeven, en dat lijkt meer dan in orde. een ding dat ik vergat te vermelden is dat ik hou echt van de manier waarop de secondewijzer beweegt, het doet een continue zwaaiende beweging, ik vind het echt cool.
Meer specifieke details
Ik ben niet van plan om te gaan in teveel detail hier omdat ik al een nep-Rolex heb geschreven hoe om ter plaatse te begeleiden hier geweldig info grafische inbegrepen. met deze Bell & Ross BR01 92 replica horloges er zijn zeker geen gegevens achtergelaten – alles wordt bewaard in lijn met de echte artikel en er is heel weinig verschil. een attente waarnemer met een natuurlijk gevoel voor horloge-making, het duurde niet lang voordat hij begon op zoek naar manieren om een ​​eigentijdse gevoeligheid voor klassieke horloge-making brengen. hier zijn enkele van de specs:
1) de indexen zijn zeer goed geplaatst rond het gezicht van het horloge – de wezenlijke drie, zes, negen, twaalf en – de identieke nauwkeurigheid kan worden gezegd voor de kleuren. als iemand iets anders te melden heeft kunt u dit doen.
2) er op de wijzerplaat de nodige zwarte schroeven tussen alle cijfers uur markeringen op het gezicht van het uurwerk.
3) aan de zes uur markering, vindt u de uitdrukking te vinden ‘swiss made’ is rechts op punt ook – net vergelijken met de echte.
4) maar niet precies hetzelfde, de vorm en de evenredigheid van de kroon is eigenlijk best goed. met deze Bell & Ross replica, de br01-92, kun je zien dat dit in het achterhoofd gehouden vanaf het allereerste begin.
het is echt een vrij geloofwaardig Bell & Ross replica zoals je duidelijk kunt zien, goed gebouwd, goed afgewerkt en goed bedacht. ik zeggen dat de band kon beter, maar toch. Er zijn echter enkele punten die kunnen worden gezegd te ontbreken met het horloge. Er zijn details, geen grote, maar toch verdient te worden opgemerkt:
1) er een aantal schroeven ontbreekt op de bodem van de behuizing – de 1,3 mm schroeven. het heeft de voorkeur eta 2892-2, de zogenoemde ‘Zwitsers uurwerk’, waarbij de Bell & Ross replica prijs omhoog drijft, maar dit lijkt te zijn elders weggelaten.
2) de U-vorm is niet groot genoeg. hoewel op de zwarte versie onderste helft van de tweede hand is verborgen omdat het de identieke kleur als de wijzerplaat dus het is echt niet zo gemakkelijk om dit bijzondere detail opmerken. de versiering van de tweede hand is uitgeschakeld. toch, het is niet helemaal onzichtbaar niet.
3) de schroef op de kroon niet de juiste diepte, althans met mijn Bell & Ross replica.
maar wees gerust, het is een nauwkeurige details. het is bekend dat het een zeer solide beweging te zijn, hoewel men zou kunnen zeggen dat een beetje te solide – het kan hoorbaar zijn op rustige tijden als in de bibliotheek of ’s avonds laat. het heeft slechts een kleine kloof, omdat het niet volledig naar beneden verder gaat. kan dit geen probleem met elk Bell & Ross BR01 92 te zijn, weet ik niet.
4) maar het is niet echt technisch probleem, de band op dit horloge net lijkt soms alsof het beter had gekund. Toegegeven Ik ben gewend aan een geweldige standaard van kwaliteit van de bob pam replica horloges bandjes – met name de duizeligheid.
al met al, hoewel het lijkt alsof ik op een veel slechte, slechte cijfers hebben eindigde hier, deze Bell & Ross replica is echt heel fijn en kan worden beschouwd als een succesvol uitstapje in feite. net als alle andere replica horloges, zal zij haar gebreken hebben, zonder twijfel.
op het einde, de pluspunten duidelijk opwegen tegen de nadelen. Ook, als de prijs lijkt te mooi om waar te zijn, ben je waarschijnlijk te maken met een replica IWC, geen echte. dat is waarom, bij het plannen van een gebruikte een te kopen, neem het mee naar een horlogemaker en hem te laten inspecteren. er is geen twijfel over bestaan ​​dat, als je het online koopt, van ebay bijvoorbeeld, is het moeilijk om te weten of je krijgt de echte deal of niet. deze Bell & Ross br01-92 bijvoorbeeld is in feite mijn favoriet van de collectie van de zeven die ik bezit.